Ishonch telefoni
Sanitariya targ'ibot ishlari davom etmoqda.
Sanitariya targ'ibot ishlari davom etmoqda.
Qo’shko’pir tuman Amirqum mfy Umid nihollari ko’chasidagi xonadonlarda sanitariya targ’ibot ishlari o’tkazildi. Bo’lim xodimlari xonadonlarda bo’lim, yuqumli kasalliklarni oldini olish to’g’risida eslatmalar taratishdi, bolalarni virusli
28-10-2025, 16:47
Qo‘shko‘pir tumani “Nezaxos” va “Polvon” mahallalarida mahallabay ishlash tizimi doirasida targ‘ibot tadbirlari tashkil etildi.
Qo‘shko‘pir tumani “Nezaxos” va “Polvon” mahallalarida mahallabay ishlash tizimi doirasida targ‘ibot tadbirlari tashkil etildi.
Qo‘shko‘pir tumani “Nezaxos” va “Polvon” mahallalarida mahallabay ishlash tizimi doirasida targ‘ibot tadbirlari tashkil etildi.Bo'lim boshlig'i M.R.Yusupov va mutaxassislar qatnashib, quyidagi mavzularda tushuntirishlar berildi:Tadbirning
27-10-2025, 16:15
Botulizm kasalligini oldini olish bo'yicha maxsus o'quv-taktik mashg'ulot o'tkazildi.
Botulizm kasalligini oldini olish bo'yicha maxsus o'quv-taktik mashg'ulot o'tkazildi.
Qo‘shko‘pir tumani tibbiyot birlashmasida “Ovqatdan ommaviy zaharlanishlar-botulizm kasalligini oldini olishda FVDT tegishli xizmatlarining hamkorlikdagi harakatlari” mavzusida maxsus-taktik o‘quv mashqi
23-10-2025, 16:09
“Yashil makon” umummilliy dasturi doirasida obodonlashtirish ishlari olib borildi 🌳
“Yashil makon” umummilliy dasturi doirasida obodonlashtirish ishlari olib borildi 🌳
“Yashil makon” umummilliy dasturi doirasida obodonlashtirish ishlari olib borildi 🌳 Sanepidqo'mita Xorazm viloyat boshqarmasi Qo'shko'pir tuman bo'limi xodimlari tomonidan “Yashil makon” umummilliy dasturi doirasida hududni
18-10-2025, 12:27
Botulizmdan ehtiyot bo‘ling!
Botulizmdan ehtiyot bo‘ling!
Botulizmdan ehtiyot bo‘ling! Botulizm — bu oziq-ovqat orqali yuqadigan og‘ir zaharlanish kasalligi bo‘lib, Clostridium botulinum bakteriyasi ajratadigan zahar (toksin) tufayli yuzaga keladi. Kasallik asosan quyidagi holatlarda kelib
6-10-2025, 15:42
Oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish, saqlash hamda realizatsiya qilishda nimalarga e’tibor berish kerak?
Oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish, saqlash hamda realizatsiya qilishda nimalarga e’tibor berish kerak?
Oziq-ovqat xavfsizligi — sog‘lig‘imiz garovi! Oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish, saqlash va realizatsiya qilish jarayonida quyidagilarga alohida e’tibor berish lozim: Ishlab chiqarishda: -Sifatli va xavfsiz xomashyo tanlash -Toza
4-10-2025, 11:31